תורה ומדע

האם חוצנים - חייזרים מוזכרים בתורה

  • כ' תשרי התשע"ה

שאלה

שלום אני מבקשת לדעת האם יש לרב זמיר היקר - רבינו ומורינו, הרצאה על חוצנים(חלזרים) - מהעולם החיצון. הסבירו לי כמה מקרים 1. אליהו הנביא עלה השמימה 2. מרכבת האש בנביא יחזקאל. 3.היו בארץ נפילים. חשוב לי דעת באם מותר להאמין בזה - על מנת שלא אעבור על עברה. תודה ומועדים לשמחה. חנה

תשובה

שלום וברכה

אציע לראות את ההרצאה הבאה של הרב יצחק פנגר http://www.hidabroot.org/he/video/54101

גם הרב זמיר שליט"א דיבר בהרצאה אחרת על כך שאין חיים בעולם אחר.

לא הבנתי את ההקשר של שלושת המקרים שהבאת. האם רצית להוכיח מזה שיש חייזרים? או שאת שואלת משהו בקשר לזה? נא להבהיר את דברייך ואשמח לענות לך.