שאל את הרב - כללי

מוצר לא שלי

  • י"א תשרי התשע"ה

שאלה

הרב שלום, בעלי חזר היום מהסופר וגילינו בשקיות גבינה צהובה שלא רכשנו, זה גם לא הופיע בחשבון, יש לציין שבעלי עשה את הקנייה בסופר בעיר אחרת שלא במקום מגורינו ולכן לא כל כך אפשרי להחזיר אותה...מה צריך לעשות? תודה ולילה טוב

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

כדי להסתלק מכל ספק גזל, נראה לי, שתטלפנו למנהל הסופר ותבקשו שימחול לכם על סכום הגבינה; או שתקחו סכום השוה לגבינה ותשמור אותו אתכם עד הפעם הבא שתחזרו לאותו עיר, ואז תכנסו ותשאלו את מנהל הסופר אם צריכים לפצות אותו על אותה גבינה.

בברכה,

רב נחום