שאל את הרב - כללי

הרצאה של הרב זמיר כהן

  • כ"ו אלול התשע"ד

שאלה

היום בבוקר היתה הרצאה באתר של הרב זמיר כהן על ראש השנה, והתרת נדרים. באמצע ההרצאה, הורידו אותה ושמו את ההרצאה של הרב פנגר במקום. איך אני יכולה להגיע להרצאה הזאת ולסיים לשמוע אותה. יש שם דברים שרלוונטים במיוחד בשבילי. התאריך היום הוא ה21.09.2014

תשובה

לכבוד השואלת,

זהו תשובת האחראים:

זו לא תקלה אלא תחלופה רגילה של חומרים בדף הבית. עליו להיכנס בתפריט לערוץ הידברות, ולבחור ברב זמיר כהן ולאחר מכן ראש השנה.

בברכת שנה טובה,

צוות הידברות