חרד מעבודת אלילים

  • י"ז אלול התשע"ד

שאלה

שלום רב, הייתי בחו"ל תקופה ועשיתי שם משהו שנקרא "טמסקל".. זה כאילו סאונה כזאת עם מדריך שעוזר לריפוי..נפשי ופיזי..הכוונה היא לידה מחדש.. נכנסים לתוך סאונה חשוכה לגמרי עם סיר שמתבשלים בו תבלינים וצמחים כאלה.. שמה עושים כמו מדיטציה כזאת..לא יודע אפילו איך להסביר.. בשורה התחותנה אני מפחד שבטעות זאת עבודת אלילים ועברתי עבירה קשה..לחוץ מזה לגמרי..עשיתי לפני יותר משנתיים וזה עדיין לא יוצא לי מהראש תודה רבה!

תשובה

שלום וברה

אינני בקי בזה אולם לפי מה שבדקתי את העניין אם הבנתי נכון, לא מתחברים לשום כוח עליון או משהו בדומה לזה, על כן נראה שאין בזה עבודה זרה אלא תרפיה מסויימת ותו לא.

בהצלחה,