שאל את הרב - כללי

הסמארט מבוקר של הרב זמיר כהן יש גישה לאינטרנט?

  • י"ד אלול התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב...ערב טוב...יש לי שאלה שאולי יש בה עניין של הלכה אבל רציתי לשאול עם ידוע לך על הסמארט מבוקר באישור הרב זמיר כהן ובית דין צדק ....ולמי הוא מתאים?ועם כל אחד יכול לרכוש אותו??...והעם יש לו גישה לאינטרנט???או שאפשר לחסום את האינטרנט???אשמח עם תוכל לענות לי על זה...תודה

תשובה

שלום וברכה

אינני מכיר את הפרטים, אמליץ להתקשר איליהם ולברר את כל הפרטים.

אודה לך אם תעדכני אותי.