שאל את הרב - כללי

פתרון חלום מםחיד

  • ז' אלול התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, רציתי לבקש פתרון לחלום, רצוי דחוף (תודה מראש) כי "נפשי עגומה עלי" כמו שנאמר.. לאחרונה היו לי כמה חלומות ממש מפחידים, חלמתי שהבן שלי היקר -טוב, כבר הבנת את ההמשך- זה סימן לחיים ארוכים, נכון? והלילה חלמתי שהיה איזה עכבר (כמדומני) אפור בכוס חד פעמית, וידעתי שאני אצטרך לאכול אותו חלילה אלא אם כן תהיה ציפור, ולשמחתי היתה לי ציפור בכוס חד פעמית ואז היא עפה פתאום לשמיים, ותוך כדי אני בירכתי איזה ברכה בחלום, משהו כמו "ברוך אתה... הנותן לציפור מעוף" או משהו כזה, והפכה לאיש שבדיוק עלה לתורה וכל המעמד הזה היה מוקרן על השמיים. ואז התעוררתי ובדקתי בספר פתרון חלומות ונבהלתי נורא כי קראתי שאם הציפור פורחת מחיקו צריך לעשות תענית וכפרות, אבל הציפור לא פרחה מחיקי אלא עפה מהכוס החד פעמית שהחזקתי. ואף על פי כן נבהלתי נורא ולא מצאתי מנוחה(במציאות). והנה כעבור מספר שעות,פתאום ראיתי עקרב שחור ענק ענק שאין כדוגמתו (במציאות!!! בבית!!) ועד שהזעקתי את בעלי העקרב נעלם, ועכשיו כעבור שעות של חיפושים (במציאות, כאמור!) העקרב עדיין לא נמצא וזה ממש מפחיד אותי, יש ילדים בבית, ואני מבוהלת גם מהעקרב וגם מהחלום. מה לעשות? (אני לא יכולה ללכת לבית כנסת בזמן ברכת הכוהנים, יש לי ילדים קטנים) איך אפשר לעשות הטבת חלום והאם צריך לעשות הטבת חלום על החלומות הנ"ל? האם החלום על הציפור קשור לעקרב? תודה רבה ושנה טובה!

תשובה

שלום וברכה

כל החלומות מרמזים שאת זוכה להינצל מכל רע וכל הדינים מסתלקים ממך ותזכי לשפע ברכה והצלחה וכל הישועות.