שאל את הרב - כללי

עזרה דחופה! בני זוג מעורבים

  • ה' אלול התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, יש לי בן זוג מזה 3 שנים והאהבה בנינו ענקית, אנחנו כרגע בצבא ותמיד חלמנו מיד לאחר מכן להתחתן להקים בית ומשפחה חמה. בזמן האחרון יצא לנו לדבר הרבה על זה שבן זוגי רוצה להתחזק ולחזור בתשובה חשוב לציין שאני באה מרקע חילוני כל חיי ודי קשה לי לצאת מהנורמה שאני חייתי כל חיי כי גם הכי נוח לי בה. אני מסבירה לבן זוגי שאני מוכנה לבוא ולקחת על עצמי לשמור על טהרת המשפחה שנהיה נשואים, מוכנה לשמור כשרות בבית, חגים, מסורת, ילדים בבית ספר דתי, שמירת שבת וללכת לבית כנסת בשבתות. העניין הוא שקצת יותר קשה זה הכיסוי ראש שאישה צריכה לחבוש גם החצאית שאני צריכה להשים במהלך היום יומי. אני חייבת לציין שכל חיי אני הולכת בצניעות בלי גופיות או מכנסונים קצרים או חצאיות ואני יוצאת רק עם בן זוגי. ואני מוכנה בימי שבת ללכת עם כיסוי ראש וחצאית לכבוד השבת אבל באמצע השבוע זה כבר אני לא יכולה להבטיח לו. אני לא ממש חושבת שיש תשובה שתספק אותי ושנגיע לעמק השווה וככה אנחנו לא נצליח להתחתן. אם יש לך איזה דרך שכן נוכל להתפשר עליו בתור בני זוג כי אנחנו נורא אוהבים אחד את השני ומוכנים לעשות המון דברים בשביל האושר שלנו והעניין הזה קצת מקשה עלינו להמשך הדרך.

תשובה

שלום וברכה

אמליץ שתשלחי לנו מס' טלפון ונסייע לכם למצוא את הדרך להגיע לדרך הנכונה דרך הזהב.

בהצלחה,