שאל את הרב - כללי

הפסק טהרה וטבילה דחוףףףףףףףףף

  • ל' אב התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב....אני צריכה תשובה דחופה....עם שבוע שעבר עשיתי בדיקה בבוקר ביום שלישי ואחרי זה בצהריים ראיתי קצת חום ואחרי זה עשיתי מוך דחוק כהפסק טהרה ולמחרת בבוקר ראיתי שהמוך דחוק יצא נקי...האם הטבילה שלי יוצאת היום או מחר...?????...בבקשה דחוףףףףףףף...ומה אפשר לעשות עם המצב הוא כזה של אזעקות ויש לי חרדות ופחדים כשאני יוצאת ואני נורא פוחדת לצאת מהבית במצב הזה...בבקשה אשמח לקבל תשובה היום דחוף לפני השקיעה

תשובה

עניתי.

אוסיף ואומר שאם את לא פוחדת לצאת ביום ורק בלילה את פוחדת לצאת תוכלי לטבול ביום השמיני קרוב מאוד לשקיעה.