שאל את הרב - כללי

יש תקנה לבחור שפרק עול וחזר בתשובה?

  • כ"ט אב התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, יצאתי מספר פגישות עם בחור חרדי שהוצע לי כהצעת שידוך. היה בנינו חיבור ממש טוב וכימיה טובה. בדיעבד התברר לי כי הבחור מספר שנים קודם פרק כל עול ועזב את הדת לחלוטין. הבחור עשה המון שטויות וגרם לקילקול רב במשפחתו ולאחיו. האם להמשיך את השידוך למרות עברו ולהתמקד במה שהוא כרגע? או שמא יש השלכות למה שהיה בעבר?

תשובה

שלום וברכה

אם הוא כעת בתשובה שלימה ורבותיו מעידים עליו שהוא עזב לגמרי את הדרך הקודמת, אין כל סיבה לדחותו.