נשים

מותר לעשות ניסוי מהקבלה להשיב אהבה?

  • ל' אב התשע"ד

שאלה

שלום. יצאתי מישהו לא מזמן, והקשר נגמר בנינו. אנחנו לא מדברים. אני עדיין אוהבת אותו, ולכן חיפשתי דרכים להשיב אותו אליי בדרכים שונות.

הגעתי לקבלה, וראיתי שכתוב שם שניתן לעורר רגש אצל מישהו בעזרת זה שזורקים לאש מלח, ואומרים לחש מסוים בשקט בחמישי בבוקר. רציתי לשאול אם זה מותר, ואם אני יכולה לנסות את זה לעצמי בלבד.

תשובה

שלום וברכה

זה לא מהקבלה אלא מהקליפה. אל תעשי דברים מעין אלו.

תתפללי לבורא עולם שיתן לך את הזיווג הראוי לך בקלות, שאם הוא בן זוגך שישוב אילייך מהרה ואם לאו שתוכלי להתנתק ממנו בקלות. תמתיני כחודש ואם הוא לא יחזור אילייך יש להתנתק ממנו ולהמשיך לצפות לישועת ה'.