זוגיות

מה לעשות כדי שבעלי יזרוק את הסמארטפון?

  • כ"ט אב התשע"ד

שאלה

בעלי אוהב מאוד טכנולוגיה ואוהב לקרוא כל הזמן כתבות באינטרנט. זה נורא מפריע לי, כי אני מרגישה שזה פוגע בזוגיות שלנו הוא מודע לעניין שזה לא טוב והוא משתדל כמה שפחות אבל הוא לא מוכן להפסיק לגמרי עדיין. מה אפשר לעשות כדיי שיסכים לזרוק את הפלאפון? אני מרגישה שזה הורס לנו את הזוגיות , אשמח לתשובה בעניין תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

בוודאי עדיף שלא יגלשון כלל במכשירים אלו. אולם במצב הנוכחי, יש להסכים לגלישה מועטה תחומה בזמן בסמארטפון מובקר.

בעז"ה כאשר הגלישה מוגבלת ורק במכשירים כשרים, תוכלי להכיל את זה ולהשלים עם הגלישה שלו ובעז"ה זה לא יפגע כלל בזוגיות שלכם.