נבואות

  • י"ז אב התשע"ד

שאלה

בזמן שלטון המשיח היהודי בעולם כולו כבנבואת זכריה הנביא ודניאל ככתוב ממשכנו בירושלים הקדושה, האם יהיה צורך לבדוק את יושר השליט, או ששליט זה יהיה מעל לחוק? טוטליטרי כביכול. נימוק התשובה יעזור אם כדאי לחכות ליום זה. תודה מראש. בנוסף תודה לרב זמיר על ההרצאות המצוינות ומעניינות. בנוסף בהרצאות על אחרית הימים מזכריה ודניאל ז יש אי וודאות בקשר היכולת של הישמעאלים להצליח נגד ישראל, מתי איזו עוצמה וכו'. פרוש אפשרי בהקשר לקרן הקטנה שבסיכום לוקחת 3 קרנות מהחיה בעלת 10 הקרנות (רומי) וכ"ב. הקרן הקטנה היא אסלם העותומנית שכבר צלחו עד 1917. 3 קרנות הן: טורקיה אירן ומיצריים של היום. 7 הקרנות הן מעצמות שנשארו מהרומים בזמן שהעותומנים התפרקו: (עקרונית 1800-1920) אנגליה, צרפת, ספרד, פורטוגל, אוסטריה\גרמניה, רוסיה והולנד. יתכן והחלק מהנבואה בקשר לשליטה האסלאמית בא"י כבר יתקיים, סתם אופטימי. יום טוב לכולם.

תשובה

שלום וברכה

משיח בן דוד שיבוא ויגאל אותנו בקרוב יהיה נביא ה' שיילך אך ורק בדרכי ה' וכל פעוליו יהיו על פי ה' והכל יתנהל לטובה ולברכה. בימים ההם לא יהיו כלל מלחמות ולר ישלוט בנו היצר הרע אלא כולם כאחד ישבו ויעסקו בתורת ה'.

התיאוריה שכתבת תיתכן בהחלט.