אמונה

יסודות האמונה

  • ב' אב התשע"ד

שאלה

שלום רב , גדלתי בבית דתי יחסית ואני מרגישה שאני צריכה לחזור על יסודות האמונה. לחדד את "והשבת אל לבבך כי ה' הוא האלוקים" ראיתי שבאחת השאלותרשמתם "אתה דומה לאברהם אבינו שזכה להכיר את בוראו. מצווה על כל יהודי ויהודי לקיים את מצוות וידעת היום והשבות אל לבבך כי ה' הוא האלוקים זאת אומרת בוודאי חובה לא להאמין בלבד אלא לדעת שה' הוא האלוקים." השאלה שלי מה אני עושה בפועל בשביל לדעת שה' הוא האלוקים. איזה ספרים או איזה קלטות או חוברות אני יכולה לקנות בשביל לחדד את היג העיקרים..?

תשובה

שלום וברכה

אציע לקרוא את החוברת הבאה של ידידי הרב דניאל בלס http://www.gorali.122.co.il/ לאחר מכן אשמח לשמוע ממך שוב

בהצלחה רבה,