נשים

סכרת הריון זירוז לידה

  • כ"ד תמוז התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב אני בשבוע 37 עשיתי הערכת משקל היום והעובר שוקל 3.250 יש לי סכרת הריון לא מאוזנת (מזריקה אינסולין) הרופא המטפל נתן לי לעשות זירוז לידה מחשש של משקל גבוה בלידה טבעית וחשש לפריקת כתף בשבועות יותר מאוחרים. מה הרב אומר לעשות זירוז לידה או לחכות לצירים יותר מאוחר ולעשות ניתוח קיסרי זה בן ראשון ורצינו לקיים פדיון הבן תודה לך

תשובה

שלום וברכה

יש לנהוג כעצת הרופא ולעשות זירוז.

ה' יעזור שתזכי ללדת בן בריא בלידה טבעית ותזכי להכנסו לברית ולפדיון בבריאות הגוף והנפש לך ולעובר.