אמונה

עיכוב השידוך

  • כ"ד תמוז התשע"ד

שאלה

אני הגיע פרקי להתחתן ומאז כשאני פוגש בחורה לשידוך והענין קרוב ודאי להסכם חיובי אני רואה חלומות עגומים רואה קרובי שנפטרו ל''ע מראים לי סימנים לעשות פדיון לקרובי החיים ואני עושה פדיון. ואז התשובה בקשר לשידוך הופכת לשלילית ונפסק השידוך מה עלי לעשות

תשובה

שלום וברכה

לפנני הפגישה הראשונה של השידוך הבא תאמר 7 פעמים ויהי נועם יושב בסתר עד סוף הפרק ובעז"ה החלומות לא יבואו יותר.