נשים

כיצד אישה יכולה להתחזק בצניעות בלבוש?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אתר הידברות שלום! אני מתחזקת כבר כמה חודשים ולקחתי על עצמי צניעות אך אינני בטוחה עדיין כיצד אישה צריכה להתלבש , האם החצאית צריכה לעבור את הברך או צריכה שכל הרגל תיהיה צנועה וכך גם לגבי חולצה .. ובנוסף בלילה כאשר האישה ישנה האם היא צריכה גם לשים חצאית ולהיות צנועה כפי שהיא ביום..אשמח לקבל תשובה בהקדם,ותודה(:

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית לקבל על עצמך צניעות כראוי.

חובה על כל הרגל שתהיה מכוסה עד לקרסול וכדלהלן.

החצאית צריכה לכסות את הרגל עד לאחר הברך בכל מצב אף בישיבה, את החלק התחתון של הרגל חובה לכסות, אבל זה יכול להיות באמצעות גרביים וכדו'. אם תרצי תלכי עם חצאית ארוכה עד לקרסול ולא תצטרכי ללכת עם גרביים.

בשעת השינה אין צורך בחצאית.