זוגיות

דברי חיזוק ועידוד לרווקות שטרם מצאו בן זוגן

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני מרגישה מיואשת וחסרת אונים. גם אני כמו אביטל מרגישה סבל רב וקושי עצום למצוא בן זוג מתאים. ודבריך שרשמת לה מאוד עודדו אותי. אבל... לפעמים זה ממש שובר את הנפש , ובמיוחד כל שנה שעוברת ואת מתבגרת בגיל את מתחילה לאבד רוח נעורים ואת מושכת פחות . וגם להקרין נואשות מסויימת. הייתי אצל רב ידוע והוא אמר שיש לי עיין הרע וגם שעשיתי כמה דברים שהקב´ה לא אהב ועשינו מספר דברים כדי לבטל את זה. אני פשוט שואלת את עצמי האם זה דין קשה מלמעלה? האם לעד אשאר בודדה? אנא ממך תעזור לי ותשיב לי על השאלה. עשה מצווה ועודד את רוחי בדברי תורה חזקים...

תשובה

שלום וברכה

אין לי כל ידע מה נעשה בשמיים, אבל בטוח שבורא עולם לא שכח אותך ובטוחני שבעז"ה תזכי בקרוב לזיווג הגון.

העיקר להתחזק ולהאמין שבורא עולם לא מזניח אף אחד ולא שוכח אף אחד אל דאגה ה` היושב ומזווג זיווגים לא שכח ממך, וכאשר את עושה השתדלות, את כל היתר ה` ישלים בעדך, וברגע המתאים תמצאי את זיווגך ההגון כרצונך וכראוי לך.

אציע להצטרף לתיקון שהרב בצרי עושה בט"ו בשבט למעוכבי זיווג. לפרטים 025376818.

קבלי על עצמך חיזוק במצווה מסויימת ובעז"ה תזכי לזיווג הגון משורש נשמתך בעז"ה עוד השנה.