אמונה

כיצד להגיב למנהל עבודה שמזלזל בעובדיו?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני עובד במפעל ייצור, הסמנכ"ל מדבר אליי לפעמים בזלזול ומתייחס לא יפה, אני לא מתרגז ומשתדל פשוט לא להתייחס, מה הנסיון כאן ומה הדרך הנכונה להגיב? תודה רבה אשמח לתשובה

תשובה

שלום וברכה

כל עלבון שאתה מקבל ושותק אתה חוסך לעצמו יסורים רבים ובאותה עת שהיא מעליב אותך ואתה שותק יש עת רצון גדולה מאוד בשמיים וכמעט כל מה שתבקש יענו לך מן השמיים.

בברכת שנה טבוה ומתוקה,