אמונה

איך להגיע להגשמה עצמית?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד השאלה מתייחסת למאמר "הגשמה עצמית": שלום כבוד הרב, אני הרבה זמן מסתובבת בתחושה הזו (שתוארה במאמר) בנוגע למקום עבודתי. השאלה, האם זה נכון ושייך לקום ולעזוב בפרט לאור העובדה שאני זקוקה לכסף ויש לי מחוייבויות התלויות בזה מצד שני זה ממש נורא להסתובב עם תחושה כזו כמעט כל הזמן. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

לא ראיתי את המאמר אבל התשובה לשאלתך הספיציפית הוא שבדרך כלל אין לעזוב מקום עבודה לפני שאת מוצאת מקום עבודה חילופי.

בזמן שאת במקום העבודה הפחות רצוי יש לחזק את החלק שכן יכול לתת לך קצת סיפוק אול עצם הדבר שהקב"ה סידר לך מקום שממנו את יכולה להתפרנס או לחשוב על כל מיני עניינים בעבודה שבכל זאת נותנים לך הרגשה טובה וכדו'.