זוגיות

לקראת חתונה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה! אני יוצא עם בחורה כבר 6 חודשים, בחודש האחרון התחלנו לדבר על חתונה.. מאז אין לי שקט לנפשי זה בא לידי ביטוי בבחילות נוראיות ואפילו הקאות בכל פעם שמזכירים את את עניין החתונה לחצים מכל כיוון אני לא אוכל טוב ולא ישן טוב.. אני יכול להגיד על הבחורה שאני יוצא איתה שלא מצאתי בה שום דבר שיצדיק אותי מלהרגיש ככה... אני ממש אובד עצות.. יום שישי שעבר היא באה אליי הביתה לביקור, איך שהיא נכנסה אמרתי לה שלום וברחתי לשירותים כדי להקיא את נשמתי .. עשיתי בדיקות רפואיות -אין לי כלום ב´´ה.

תשובה

שלום וברכה

אציע לפנות טיפול מקצועי כפסיכולוג או קאוצ'ר וכדו' שירגיע אותך. כנראה יש לך איזה שהוא פחד מחתונה ללא קשר לבחורה זו או אחרת.