נשים

האם מותר להתפלל בשכיבה?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב, ברוך ה´ זכיתי להכנס להריון אבל מאז תחילת ההריון אני מקבלת סחרחורות בבוקר ולכן לא מצליחה להתפלל שחרית, אני ממש חייבת לשכב עם הרגליים למעלה שתהיה זרימת דם בגוף, כשאני כבר מנסה להתפלל מנחה אני לא מצליחה לכוון בתפילה כבר הרבה זמן, מה עושים? מאוד קשה לי עם זה שהפסקתי להתפלל שחרית ויותר מכך שקשה לי להתרכז ולכוון בתפילות אחרות תודה מראש אושרית

תשובה

שלום וברכה

אם את יכולה תתפללי בשכיבה. בכל מקרה אין לך להצטער, אם אינך יכולה להתפלל את פטורה.

בברכת הריון קל ולידה קלה בזמנה,