אמונה

האם יש תיקון כרת למי שנפטר?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב לחבר טוב שלי נפטר האבא בגיל צעיר-57 באופן די פתאומי,אני יודע את זה שישנם 34 מצוות לא תעשה ו2 עשה שחייב בהם כרת אך האם הבנים של אותו אבא צריכים תיקון כרת בשביל האבא או בשביל הבנים עצמם אם בכלל?? עברו מהפטירה חודשיים.. תודה

תשובה

שלום וברכה

ראוי שהבנים יעשו לאב תיקון נפטרים של הרב פתייה שנערך מפעם לפעם בישיבת השלום טלפון לבירורים 025376818.