חברה והשקפה

האם מחזקים את המחוזק?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

מצעטר אם ההודעה מבולבלת אבל בתקווה שהרעיון יובן אולי מפספסים ??? ככל שידוע לי ערוץ הידברות הוקם על מנת לקרב בין יהודים חילוניים ודתיים באמצעות הידברות והסברה אולם בפועל הערוץ "משכנע את המשוכנעים" כלומר מי שמגיע לערוץ הידברות עשה כבר כיברת דרך כלשהיא אני כאדם חילוני שאינו שומר מצוות כלל צופה כמעט כל יום לפחות כשעה בערוץ וחושב כי ערוץ זה הוא הדבר האיכותי ביותר שנעשה בשנים האחרונות בתחום שידורי הטלווזיה אבל....... בימים אשר כל נושא הדת וגיוס האוכלוסיה הדתית עומד על הפרק ולצערי באתרי האינטרנט המובילים ישנם ערוצי דעות של משמיצים וכד´ וסביר להניח שהדבר נעשה מחוסר ידע אולי כדאי מידי פעם לפרסם כתבה כלשהיא - לדוגמא ב- YNET דעות אלה אם כן כל המעורבים , מרצים.... מכונסים אך ורק לאתר הידברות גם אם אני ושכמותי מידי פעם נכנסים ורושמים כתגובה לכתבה כלשהיא "כנסו לאתר הידברות תשמעו כך וכך.....ולאחר מכן תכתבו" זה נשמע כהתרסה ולא כתגובה אמיתית יצחק

תשובה

שלום וברכה

דבריך צודקים.

מה נוכל לעשות? איננו יכולים לעשות מעבר לכוחותינו. אנו מציגים את עמדתינו וכל המעוניין באמת, יבוא ויראה.

נשמח לקבל רעיונות איך להפיץ יותר את דעת התורה על העניינים הנ"ל.