אמונה

איך מכבדים הורים שלא שומרים כשרות כהלכתה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום קוראים לי רונן אני בן 27 נשוי מזה חצי שנה ברוך ה´ אני חוזר בתשובה, משפחתי חילונית, רציתי לשאול אמא רוצה שאני ואשתי נעשה שבת אצלה וגם אנחנו רוצים, אבל יש בעיה של הכלים בשר וחלב, אז רצית לדעת אם נאכל בכלים חד פעמי, ואת האוכל היא תעשה בתנור במגש חד פעמי, האם זה אפשרי ? כן לעשות שבת אצל אמא מצד אחד אני מאד רוצה לכבד את אמא שלי מאז שהתחתנתי לא עשיתי שבת אצל אימי אני עושה לרוב בבית או אצל חמותי. אשמח לתשובה

תשובה

שלום וברכה

אם היא תשתמש במוצרים כשרים ותשתמשי בחד פעמי אין כל בעיה ומצווה רבה ללכת להורים.