זוגיות

כיצד שומרים על יחסים תקינים עם משפחת בעלי?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אני נשואה כארבע שנים ועברתי עם בעלי לגור ליד משפחתו בחו´´ל, על רקע זה יש בינינו הרבה מאד קטטות היות ומשפחת בעלי מאד רחוקים מהסגנון שלי ואין לי איתם נושאי שיחה משותפים, השבוע חמותי חיתנה את בנה האחרון, לחתונה הלכתי והרגשתי גיהנום עלי אדמות, שבע ברכות לא הלכתי למרות שהיה מאד חשוב למשפחה, אך לא הייתי מסוגלת שהסיוט יחזור על עצמו. השאלה שלי לגבי השבת הקרובה, כל המשפחה נוסעת לשבת שבע ברכות ולי אין חשק ליסוע. מה עלי לעשות? האם למחוק את ריגשותי וליסוע עם בעלי כי חשוב לו? תמיד הסיוט הזה חוזר על עצמו בכל מפגש משפחתי. בבקשה תנו לי עצה איך להתמודד.

תשובה

שלום וברכה

מצוה גדולה שתסעי. כמו כן מצווה שתפני לעזרה מקצועית כדי לנסות וללמוד לחיות איתםבצורה בריאה ולקבלם כמות שהם.