תפילה וברכות

הרב זמיר כהן - ברכת המזון

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב. כידוע ברכת המזון היא מדאורייתא, האם יותר חשובה מתפילת שמונה עשרה שהיא מדרבנן ? האם הרב זמיר כהן יכול לעשות סרטון פירוש - של ברכת המזון, עם הסבר וקריאה נכונה. בסגנון סרטון " תפילת שחרית ברובד הפנימי " כך שאנשים יוכלו ללמוד? בתודה מראש ושבוע מבורך שמואל

תשובה

שלום וברכה

ברכת המזון היא אכן מן התורה ועל כן יש להיזהר בה מאוד ואסור להפסיק ולדבר או להתעסק בכל דבר כמו בשמונה עשרה.

בקשתך תועבר.