נכשלתי בנידה - מה לעשות?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלם אני נשואה מזה כבר שלוש שנים ברוך ה´ וכמובן שומרת נידה שלשום התחלתי ליספור נקיים וביום השני היה לי ולבעלי ניסיון כניראה שלא עמדנו בו אומנם לא שכבנו אבל נגענו אחד בשני בדרכים שונות האם יש משהו שאפשר לתקן אני מרגישה ממש רע עם זה בעי לא הכי מתעניין בגלל זה היה הפיקשוש מאוד קשה לי שאין לי תמיכה והבנה מהצד השני כל פעם אנחנו רבים כי אני עומדת על שלי והפעם ממש פישלתי מה לעשות? והאם אני יכולה ללכת למקווה ואם יש לי זכות לפעם הבאה?ממש דחוף לי ואשמח אם תענה לי מהר תודה רבה שירן

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שאת שומרת על הטהרה כראוי למרות כל הקושי וכל הניסיונות.
מעלה יתירה יש לך כבת ישראל השומרת על הטהרה למרות שבעלך לא כל כך תומך בכך ומעלתך גדולה בהרבה ממי שאין לו את כל הקשיים.

גם לאחר הנפילה החלקית מעלתך גדולה מאוד שזכית להישמר מליפול בחטא החמור של קיום היחסים ובכך שלאחר הנפילה את ממשיכה לשמור את הטהרה כראוי  ולא נופלת ברוחך.

בוודאי שתוכלי לטבול בזמן.

מומלץ שלמדי הרבה על הטהרה באתרינו ובאתרים אחרים כדי להתחזק יותר ולחזק את הכוח שלא תיפלי בפעם הבאה.

עלי והצליחי - בהערכה רבה - בנימין שמואלי