נשים

האם מותר לי ללכת עם כיסוי ראש בבית ובחוץ לא?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב אני בת 31 נשואה כשנה וחצי ילדתי לפני חמישה חודשים מאז תחילת נישואיי אני שמה כיסוי ראש רק בבית ולאחרונה אני מכסה את הראש גם בחוץ (במקום העבודה בקניות וכו´ ןזה קשה לי מאוד אני לא מתחברת לאיך שאני נראית מה אתה מציע לעשות? והאים אני יכולה לכסות את הראש רק בבית ולא בחוץ? בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה

אפשר לעשות להיפך לכסות את ראשך רק בחוץ ולא בבית.

תנסי כל כיסוי אפשרי כובע ברט מטפחות למיניהם ובדיעבד אם את ממש לא יכולה להתחבר בשום אופן בשום כיסוי ראש עדיף ללכת עם פיאה מאשר ללא כיסוי כלל.

מומלץ מאוד ללמוד על מעלת הכיסוי ראש

אשמח לסייע בידך עוד.

בברכה - בנימין שמואלי