חברה והשקפה

נטיות מה היחס?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

מה אמור להיות היחס שלנו כלפי אנשים הטוענים שהם "בעלי נטיות שונות" ? מה צריכה להיות ההתיחסות שלנו לנושא ככל(כחברה) וכפרט (כאדם לאדם). אני חרדית (בת 20) ויש לי אח שטוען שהוא בעל נטיות . ההיתי רוצה לדעת מה הדרך בה אני צריכה להתייחס לנושא. (שהרי ניתוק קשר לא בא בחשבון) . תודה...

תשובה

שלום  וברכה

עצם הנטיה אין בה סיבה לריחוק חלילה, היחס לבעל הנטיות צריך להיות יחס מבין ומתחשב בבעייתו ולנסות לסייע בידו לפתור את הקושי.

אולם חובה על בעל הנטיות לדעת שאין לו כל היתר ללכת אחר נטיותיו וזה תפקידו בעולם לשמור על קדושתו למרות הקושי שלו.

>בהצלחה - בנימין שמואלי