שידוך עם משכילה ממני

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הכרתי דרך אתר לשידוכים מישהי מהנדסת שעובדת בהייטק היא מסכילה ממני ובטוח שמרוויחה יותר ממני, וגם המרחק מגורים בניינו הוא רחוק. עדיין לא יצא לנו לדבר בטל´ או להפגש. האם זה יכול לפגוע לי בכבוד ובחיי הנישואים שהיא מתגברת עלי בפרנסה?

תשובה

שלום וברכה

אם אתה אדם ערכי וירא שמיים ובעל מידות טובות, אין כל חשיבות למשכורות וכדו'. הכל תלוי מה סולם הערכים של פלונית. אם המשכרות היא שקובעת אצלה, זה יכול להוות בעיה אבל אם הערכים הם שקובעים והאישיות של האדם הוא מה שחשוב אצלה, אין כל משמעות למשכורת.