חגים ומועדי השנה

חלק מעבודתי הוא לדאוג לכך שתהיה מוזיקת רקע בעבודה, מה אני עושה בבין המצרים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב, אני עובדת בתור מזכירה במרפאה, וחלק מעבודתי הוא לדאוג לכך שתהיה מוזיקת רקע במרפאה, בעיקר מכיוון שבלי מוזיקה, שומעים מהחדר של הרופא על מה הוא והמטופלים מדברים (מכיוון שיש לנו בעיה עם התקרה...). ולכן אני משמיעה מוזיקה כדי לעמעם את הדיבורים מהחדר כדי שאנשים אחרים לא ישמעו, ויש בכך שמירה על כבוד הבריות. האם בימי בין המיצרים מותר לי להשמיע מוסיקת רקע שקטה לפחות במרפאה? ובתשעת הימים? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

מותר להשמיע מוזיקה שקטה במרפאה.