שעות נוספות בעבודה

  • א' ניסן התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב הבוס שלי בעבודה ביקש ממני לעזור לעובדת נוספת בפרויקט שלה לשבוע אחד בנוסף לעבודה השוטפת שלי , ואמר שישלם לי שעות נוספות בעבור זה . כחלק מעבודתי השוטפת (בלי קשר לפרויקט שלה) בשבוע זה לא היה לי הרבה עבודה ,ולכן עשיתי את הפרויקט שלה כחלק משעות העבודה שלי במשך כמה ימים. עכשיו הבוס שואל אותי כמה שעות נוספות עשיתי. השאלה שלי , האם אני יכולה להגיד לו את סך כל השעות שהשקעתי בפרויקט הזה למרות שזה היה חלק משעות העבודה שלי (לא עבדתי מעבר לשעות העבודה) או להגיד לו שלא עשיתי שעות מעבר לעבודה שלי ? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אם לא היית אמורה לעשות זאת בשעות שלך והבוס לא יכול להפיל עלייך עוד עבודות בשעות העבודה והיית יכולה לנוח בשעות אלו, אינך צריכה לדווח לו שעבדת בשעות של העבודה.