האם ספרי הקודש שלי יכולים להיות לעילוי נשמת אבי?

  • י"א תשרי התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב.
אבי נפטר לפי כחודש וחצי, ואני כמובן מקפיד להגיד קדיש בכל התפילות ולהיות בשיעור תורה יומי.
רציתי לקנות לעצמי שיהיה לי בבית -
סידור גדול, תהילים גדול, תיקון הכללי ושולחן ערוך. (כמובן ללמוד ולהתפלל בהם)
עכשיו השאלה.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות אותם לעילוי נשמתו (עם הטבעה) , או רק אם אני תורם אותם לאחרים ?
תודה רבה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אתה יכול להדביק פתק או לעשות הטבעה שכל הלימוד שלך בספרים אלו יהיו לעילוי נשמת אביך.