חברה והשקפה

איך מכפרים על הפלה?

  • כ"ד סיון התשפ"ג

שאלה

שלום כבוד הרב,
בעברי הרחוק עשיתי 3 הפלות, שאין יום שאני לא מתייסרת עליהן ומתחרטת מכל לבי, עשיתי תיקון שכולל גם צום, תורמת לאגודת אפרת, ועדיין מתייסרת,
מה ניתן לעשות.
תודה

תשובה

שלום וברכה

להאמין באמונה שלימה שכשם שכתוב בתורה שיש חטאים כך הבורא מוחל וסולח על כל עון ואין לך דבר שלא מועילה לו תשובה ועל כל מה שעושים התשובה והתיקון מכפר ואין לחשוש כלל.

חיזקי ואמצי והאמיני בבורא שהבטיח לסלוח ותתחזקי ביראת שמים נכונה ותעלי עוד מעלה מעלה בעובדת השם.