נבאי הדור, מי הם?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שאלה מוזרה האים כל הרבנים שהעם והעולם שומע ורואה את הסרטים וכל ההסברים המדויקים האים כולם מוכנים לאמת שאלו הם נביאים של ימות הדור הזה? האים אני טועה?

תשובה

שלום וברכה

אין היום נביאים כלל. גדולי ישראל הם בבחינת חכם עדיף מנביא, הם מנסים להבין את דברי התורה ונבואות הנביאים ומפרשים זאת לפי דורינו,. ככל שהרב גדול יותר בתורה ויראת שמיים כך הוא זוכה כלוון יותר לאמת ברוח קדשו.

נקווה שנראה בקרוב את משיחנו שיבוא ויגאלינו מהרה.