זוגיות

זיווג

  • ל' שבט התשפ"ג

שאלה

אני בת 30 רווקה
ניסיתי להכיר ויצאתי המון דייטים ולא מוצאת
כבר מיואשת ולא יודעת אם מאמינה שיש מישהו שיתאים לי ואני לו
היה מישהו שהכרתי לפני כמה שנים שאיתו כן הרגשתי חיבור אבל הוא לא היה מעוניין בקשר רציני
לפעמים עדיין חושבת ומרגישה החמצה לגביו
לא יודעת מה אני צריכה לעשות ?

מרגישה במצב תקוע
גרה עם ההורים ועובדת בעבודה אבל רוצה כבר לצאת מהבית ולהתקדם ולא להיות בגיל כזה עם ההורים
מה כדאי לעשות ?
מתפללת משתדלת אבל כלום לא קורה
מחפשת רק מישהו שאני אתאים לו והוא לי
שיהיה חיבור תקשורת משיכה

תשובה

שלום וברכה

ראי כאןסגולות בפן הרוחני של מציאת הזיווג.

אציע גם כן ללכת ליועצת זוגית שתנסה לבדוק אם יש לך איזה בעיה של מציאת זיווג בצורה טבעית עקב דרישות לא נכונות וכדו'. לא מוכרח שזה המצב אבל הדבר שווה בדיקה.

בברכה לזיווג הגון מהרה,