זוגיות

שאלה בנושא זיווג ושאלה בנושא מעשר

  • כ"ח שבט התשפ"ג

שאלה

שלום הרב,
שאלה ראשונה שלי בנושא הזוגיות- הינני מרגיש כבר תקופה ארוכה תקוע בתחום זה ומשתדל לעשות את המיטב ולהתפלל על כך , האם ישנן סגולות או המלצות לתפילות אשר יכולות לעזור בנושא זה ולקדם לי את מציאת זיווגי?
בנושא מעשר כספים, האם ישנו צורך לעשר באופן מדויק מהכנסותיי או שמא זה בסדר אם אתן אפילו מעט יותר?
שאלה נוספת בנושא , קראתי את המאמר בנושא וראיתי שמומלץ לתרום ללומדי תורה בעיקר , אני תורם לארגון מוכר בשם ״ערכים״ אשר מקרב יהודים ומחזיר בתשובה , האם כדאי לי לשנות את תרומתי לתרום ללומדי תורה במקום ?

תשובה

שלום וברכה

ראה כאןסגולות לזיווג.

מעשר כספים יש לעשות חשבון מדוקדק ולהפריש ומותר להוסיף.

חלק תתן לערכים וסגולהחלק לכוללים