חברה והשקפה

תחית המתים

  • ד' שבט התשפ"ג

שאלה

לפני כמה ימים קמתי מהשבעה על אימי.
ולאט לאט אנו עושים סדר בדברים, ורוצים לתרום את הבגדים שהיו לה.
רצתי לשאול מה יהיה בעתיד, בתחית המתים, עם כל הבגדים שתרמנו, ובכלל עם כל הרכוש שהיה שייך לנפטרים, כמו הבתים של אנשים שנפטרו, והיורשים מכרו אותם? איפה הנפטרים יגרו אחרי תחית המתים? ואיזה בגדים הם ילבשו? אחרי שהכל כבר עבר הלאה??
והאם זה לא נחשב כאי אמונה בתחית המתים בזה שאנו לא שומרים להם את הרכוש לתחית המתים???

תשובה

שלום וברכה

תרומת הבגדים מביאה לה התעלות בעולם האמת והיא זוכה לעלות מעלה מעלה בעולם הנשמות.

כאשר נזכה לתחיית המתים היא תקום בתכריכיה כמו כל מתי ישראל, ולאחר מכן בוודאי יזכו לבגדים חדשים בעז"ה.