חברה והשקפה

מה חשוב יותר, חתונה או שיעור תורה?

  • כ"ד תשרי התשפ"ג

שאלה

שלום כבוד הרב,
יש איזשהו שיעור תורה שאני הולכת אליו כל שבוע בקביעות. זה השיעור תורה היחיד שאני הולכת, וזה שיעור שמתדלק אותי לכל השבוע ואני אף פעם לא מפספסת אותו אלא אם כן יש לי משהו מאוד מאוד חשוב באותו יום שאין לי אפשרות להזיז.
עכשיו, חברה שלי (לא חברה טובה, אלא בת מהכיתה לשעבר) מתחתנת באותו יום ואני שוקלת מה יותר חשוב מבחינת השכר, לשמח חתן וכלה או ללכת לשיעור תורה?

יש לציין שאם אני לא אלך לחתונה היא לא תפגע או משהו.
ואת השיעור שנמסר אני מקבלת אותו כתוב ישירות לנייד.

אשמח לקבל מענה על שאלתי.
תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אם את משערת שהופעתך תגרום לכלה שמחה גדולה יש ללכת לחתונה ולראות את השיעור בטלפון.