חברה והשקפה

הקשר עם הקב"ה מלך או אבא

  • י"ט תשרי התשפ"ג

שאלה

היי , אני אני בת 23 וממש אוהבת את השם ,
אני מרגישה ממש בת ואבא בקשר שלנו
אני אוהבת אותו מאוד ומשתפת בהכל .
אני יודעת שהוא מלך ואלוהים והכל , אבל אני רואה אותו רק כאבא , ולכן קשה לי להתייחס או לפחד כמו שמפחדים ממלך או ממישהו גדול ... כמו שצריך לפחד ביום כיפור או ראש השנה כי זה יום הדין . איך אני מכניסה גם את זה בהרגשה שלי מולו ?
אני גם מאוד משתדלת להתחזק במצוות לאחרונה אבל לא בגלל השכר שמקבלים או העונש , זה ממש לא מעניין אותי , אני עושה רק כי השם ביקש ואני לא רוצה לאכזב .
עדיין יש לי בעיות בצניעות שאני לא מצליחה וקשה לי , אבל אני עושה את זה בקצב שלי
אפשר איזה עצה להמשך ההתחזקות במצוות ?
ושאלה נוספת - נשים מקבלות שכר על ישיבה בסוכה ? ועל שמיעת שיעורי תורה ?

תשובה

שלום וברכה

ראי כאן.