זוגיות

תפילה לזיווג

  • ח' אלול התשפ"ב

שאלה

שלום,
אשמח לדעת מה אוכל לעשות בשביל אחותי שהיא מעוכבת בשידוך ואני רוצה גם כבר להיכנס לשידוכים והיא מעכבת אותי מה אני יכולה לעשות בשבילה איזה סגולות/תפילות אשמח לשמוע תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

המתפלל בעד חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה.

במקרה שלך אין אפשרות אחרת, ולכן תתפללי על אחותך מכל הלב ארבעים יום רצופים בסוף תפילת העמידה שאחותך תזכה לזיווג. ובעז"ה שניכן תזכי לזייו הגון בקרוב נממש.

בברכה בשורות טובות מהרה,