מה מסמלת נמלה באמצע הלימוד?

  • ח' תמוז התשפ"ב

שאלה

שלום אני אברך לומד בכולל
יש לי כבר שבוע שלומד בבוקר וכל יום באמצע הלימוד מופיע לי נמלה או בגמרא עצמה או בשלחן הולכת ואפילו יום אחד הופיע לי באמצע הלימוד במשקפיים , אני קצת לחוץ כי התופעה כבר שבוע וכול יום ברצף
רציתי לדעת אם הנמלה מסמל משהוא או שאני לא צריך להתיחס כלל לכל זה

תשובה

שלום וברכה

אם המקום נקי בדרך כלל ורק לך זה קורה, יש אולי לבדוק האם אתה מקפיד כראוי על הלכותנטילת ידיים בכל זמן שצריך נטילה.