אמונה

האם אפשר לקנות עולם הבא מאתאיסט?

  • ח' תמוז התשפ"ב

שאלה

שלום רב,
כמה יהודים אתאיסטים מציעים את העולם הבא שלהם למכירה ועושים לעג וקלס מכל הסיפור, חשבתי לקנות גם כי לא יכולתי לסבול את הזלזול (פתאום יראו מישהו רציני לגבי זה, זה כבר עושה משהו וגם בא לי למחות), וגם כי וואלה, זה העסקה הכי משתלמת בחיי, אבל אז אדם העלה את הנקודה שאם הוא אתאיסט אז אין לו חלק לעולם הבא וזה לא הגיוני לקנות אותו... אז זה כביכול לא "טפשות של מאמינים " לקנות את זה
מה בדיוק לגבי עולם הבא של אתאיסטים? יש משהו שאני אוכל לקנות? אני אשמח מאד...

תשובה

שלום וברכה

לכופר בעיקר אין כלל עולם הבא. אין לו מה למכור.

בהצלחה,