שו"ת פסח

כשרות לפסח

י"א ניסן התשפ"ב | 12.04.22 00:00

שאלה

אם יש משקה בריאות שיש בו מוצרים שלא עלולים להכיל משהו של חמץ כמו חלבון אפונה קולגן האם מותר לי לשתות אותו בפסח?

תשובה

שלום וברכה

צריך לבדוק כל מוצר ומוצר האם הוא כשר לפסח. אפשר לשלוח תמונת רכיבים ואולי נוכל לומר לך אם זה כשר או לא.

בברכה,

בנימין שמואלי

כותרות מומלצות

*לחיפוש ביטוי מדויק יש להשתמש במירכאות. לדוגמא: "טהרת המשפחה", "הרב זמיר כהן" וכן הלאה