אמונה

האם אני יכולה להגיש ערעור על תוצאת טסט נהיגה?

  • ט"ז אדר א' התשפ"ב

שאלה

שלום עליכם כבוד הרב,
לפני כשישה ימים ניגשתי לטסט (מבחן נהיגה רשמי) הטסטר הכשיל אותי בטסט למרות שלא ביצעתי דבר שהוא טעות. ויש אפשרות להגיש ערעור כדי להסתכל על הסרטון של הטסט ולראות אם באמת בוצעה טעות. רציתי לשאול האם מותר לי באמת לערער. היות שאני לא רוצה לעשות את זה בגלל שזה מרגיש לי חסר אמונה. כביכול אני התפללתי להשם ועשיתי את ההשתדלות שלי ובכל זאת נכשלתי. השאלה האם זה פשוט מהשם שנכשלתי והוא לא רוצה שאני אעבור עדיין לטובתי. ואם אני אערער ואקבל רישיון זה מרגיש לי כאילו אני אומרת לאלוקים: תודה רבה אבל תן לי לערער. אז כבוד הרב אני באמת לא יודעת מה לעשות. להגיש ערעור או לגשת לטסט נוסף?

תשובה

שלום רב,

את יכולה להגיש ערעור על תוצאת מבחן הנהיגה המעשי, ואין בזה שום חשש של חוסר אמונה.

בהצלחה רבה,

הלל מאירס