זוגיות

התבוללות

  • ב' אדר א' התשפ"ב

שאלה

יש לי שאלה , יש בחור שרציתי במשך שנתים מכיתה יא עד עכשיו בני 18 , כל לילה הייתי מתפללת לאלוהים שיעביר לי את הרגשות או שיעזור לי ויגרום שזה יהיה רגשות הדדים ובסוף נענה לבקשנ , התקרבנו בחצי שנה אחרונה בתור ידידים ונהיה התאהבות נעורים מה שנקרא לא קרה כלום ביננו קבענו שנשמרים לחתונה .
מסתבר שהאמא היא לא יהודיה אלה האבא .
הוא מתכנן להתחיל את הגיור שלו בצבא כי הוא כל החיים שלו בעצם היה כמו יהודי חגג חגים יהודים , עשה ברית מילה, שמר כיפור וכו..
יש דרך לגרום לקשר הזה להתממש בלי לחטוא ? אם בלי נגיעה גם ככה שומרים לחתונה וכן רואה אותו כבעל בעתיד בעזרתה׳ יש דרך לפתור את זה בלי לוותר על הקשר?

תשובה

שלום וברכה

הדרך הנכונה היא בהיפרדות זמנית מוחלטת. קשר מתמשך שאין בו תאריך יעד קרוב לחתונה יכול להביא לנפילות קשות וכואבות, כפי שהניסיון מעיד על כך בהרבה מקרים וחבל.

בעזרת השם כאשר הבחור התגייר גירות אמת תוך קבלת מצוות מלאה, תוכלי לחזור לקשר למטרת חתונה.

עלי והצליחי,