נשים

הזמן הנכון לתפילות בליל טבילה

  • ד' כסלו התשפ"ב

שאלה

שלום,
רציתי לשאול מתי בדיוק הזמן להתפלל ולבקש בקשות בליל הטבילה, האם לפני הטבילה עצמה? האם זה ממש בתוך המים (אני לא מצליחה אף פעם להתרכז ולבקש בקשות בזמן שאני בתוך המים כשאני צריכה להיות מרוכזת בטבילה עצמה), או שזה בזמן שיוצאים מהמים? מתי באמת זו שעת הרצון?
אני נשואה כבר 4 שנים ומרגישה שאני פשוט מפספסת את ההזדמנות החשובה הזאת לתפילה..
תודה

תשובה

שלום וברכה

או לפני הטבילה או לאחריה בשניהם התפילה מתקבלת ברחמים וברצון.