מה עדיף - לקנות בקניון עם מוזיקה ומראות לא צנועים או בחנות שאינה שומרת שבת?

  • כ"ז חשון התשפ"ב

שאלה

שלום וברכה,
אני מתגוררת בעיר רחובות וקיבלתי שובר מתנה לחנויות מסוימות שפעילות רק בקניונים.
יש באפשרותי לרכוש בקניון בחנויות אלו.
אך בקניון יש מראות אסורות שקשה מאוד להימנע מלהסתכל בהן וכן מוזיקה שאינה כשרה.
ויש אפשרות לרכוש במרכז מסחרי גדול הפתוח בשבת אך כמעט ללא הבעיות שהוצגו לעיל.
אז היכן עדיף לקנות.
וכן אשמח שתתייחסו בשאלה האם הדין שונה בין גבר לאישה.
יישר כוח על התכנים המחזקים.
שתזכו להרבות תורה ולהאדירה בכל עם ישראל.

תשובה

שלום רב,

באופן כזה עדיף לקנות במקום שפתוח בשבת, ואין הבדל בזה בין גבר לאישה.

ברכה והצלחה,

הלל מאירס