חברה והשקפה

האם יש אפשרות שראיתי את הגלגול הקודם שלי

  • כ"ו חשון התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב ,
יש לי שאלות קצת מוזרות , אך מאמינה שבע"ה תבין .
אני בת 20 , ואני לא יודעת כמה זמן עבר שנולדתי אל החיים האלה , מהגלגול הקודם שלי .
יכול להיות ( סתם דוגמא להסברה ) שהגלגול הקודם שלי נפטר/ה לפני 22 שנה , ואחרי שנתיים ה' החליט להביא אותי לגלגול הזה .

עכשיו , השאלה היא , האם יכול להיות שראיתי תמונה של מי שהייתי גלגול קודם ? כי אם הגלגול הקודם שלי נפטר/ה לא לפני יותר מדי זמן , יכול להיות שהגלגול הקודם כן הצטלם/ה ואולי הוא היה ידוען/ית ... ( מפורסם ). ובעידן האינטרנט שאפשר לראות הרבה תמונות של הרבה אנשים .

לקיצור הדברים -
האם יכול להיות שראיתי תמונה בחיים אלה , של הגלגול הקודם שלי ? ומה הייתי מרגישה אם הייתי רואה את התמונה הזו ?

2. אם אני בת 20 וכמו שהבהרתי בשאלה קודמת , ואולי יכול להיות , שהגלגול הקודם נפטר/ה לפני לא יותר מדי זמן , האם יכול להיות שאני מכירה בחיים אלה , אדם ( יכול להיות מבוגר ) , שראה את אותי בגלגול הקודם שלי ? ואז כביכול הוא רואה אותי גם בחיים האלה ? ( כמובן ללא ידיעה שהוא מכיר אותי מגלגול קודם שלי )

מקווה שכבוד הרב יבין את השאלות , רואים שאני אוהבת לחשוב ולהתעמק .

תודה רבה .

תשובה

שלום וברכה

א. יתכן וראית תמונה ולא מוכרח שתרגישי משהו.

ב. גם זה יתכן אבל לא מוכרח שזה יעשה לך משהו. יש מקרים של אנשים שהרגישו שהם מכירים מגילגול קודם ראי https://www.hidabroot.org/question/214068