תפילה וברכות

תפילת שחרית לנשים

  • י"ב חשון התשפ"ב

שאלה

שלום וברכה, מה נוסח תפילת שחרית שאישה מעדות המזרח צריכה להתפלל ?
מזה שנים אני נוהגת בעזרת ה' ובל"נ להתפלל שחרית כמעט במלואו כפי שמופיע בסידור היינו, ברכות השחר, אדון עולם, ותתפלל חנה, עקדה, פיטום הקטורת, מזמורי דזמרה, אשרי, שירת היים, תפילת שמע, עמידת שמונה עשרה, אשרי, שיר של יום, פיטום הקטורת, עלינו לשבח.
אני אוהבת מאוד את התפילה ומרגישה צורך גדול להתפלל בלי קיצורים כפי שאני נוהגת להתפלל בשבתות ובחגים בל"נ בבית הכנסת בתפילה בציבור יחד עם ציבור הגברים ? האם אני נוהגת נכון ?
שואלת זאת, מפני שנתקלתי בגרסאות שונות הטוענות באשר לנוסח תפילת שחרית שנשים צריכות להתפלל וחשוב לי לדעת שאני נוהגת כהלכה.
בתודה ובברכה, גאולה

תשובה

שלום וברכה

את נוהגת נכון מאוד.